Mobirise Website Builder

O nama

Preduzeće „TERMOPLUS“ d.o.o. osnovano je 2000. godine u Beogradu, a početkom 2001. godine postalo ekskluzivni distributer najveće francuske proizvodne kompanije iz oblasti rashladne, klimatizacione i ventilacione tehnike – „CIAT“.

Zajedničkim naporima, za ovo vreme, uspeli smo da se predstavimo domaćoj stručnoj javnosti i da kroz stalno prisustvo u stručnim časopisima, seminarima i izložbama omogućimo uvid u naše potencijale.

Referenc lista sa evropskim i svetskim objektima na kojima je ugrađena CIAT-ova oprema je impozantna, dok se spisak objekata u našoj zemlji sa ugrađenom CIAT-ovom opremom svakodnevno proširuje.

     Zašto izabrati nas?


Naši serviseri redovno prolaze najraznovrsnije obuke u fabričkom trening centru, tako da su u stanju da isprate puštanje svih tipova opreme u rad i njeno servisiranje, što je od izuzetne važnosti kad se ima u vidu da CIAT svake godine promoviše na tržištu nove, savremenije i kvalitetnije modele.

Proizvodni program kompanije CIAT obuhvata najširu gamu proizvoda HVAC tehnike, počevši od svih tipova izmenjivača toplote, klima komora, rashladnih mašina, ventilatora, klima ormana, krovnih paketnih jedinica, fan-coil-a ...

Svi ovi proizvodi nalaze svoju primenu u najraznovrsnijim sistemima centralne klimatizacije, a na primerima hotela, poslovnog prostora ili stambenog objekta može se videti da nudimo kompletna rešenja i opremu od podruma (podstanica, izmenjivači, toplotne pumpe) do krova (ventilatori, rashladne mašine, kondenzatori ...). 

Mobirise Website Builder
O Ciatu 

CIAT, vodeća industrijska grupacija u području grejanja toplotnim pumpama, centralne klimatizacije, distribucije i razmene toplote, proizvodi i prodaje kompletna rešenja za tržišta stambenih objekata, uslužnog sektora, zdravstva i industrije.

Razvoj je usmeren ka optimizaciji korišćenja energije, poboljšanje kvaliteta vazduha i povećanja stepena komfora unutar zgrada, i sve u skladu s odredbama „Grenelle Environment Round Table“. Pretežni isporučilac HVAC opreme u zemljama Zapadne Evrope.

CIAT-ova stručnost temelji se na tri osnovna principa: kvalitet vazduha, komfor i optimizacija energije, te stoga razvija rešenja koja su održiva:
- jer ona garantuju izuzetno niske nivoe potrošnje, a sa vrlo visokim performansama
- jer je oprema projektovana da ima minimalni ekološki uticaj u celom svom radnom i životnom ciklusu, od dizajna do konačne demontaže.
- jer CIAT prati svoje klijente kroz neminovne promene njihove delatnosti i pomaže im da se predvide i isprate novi propisi: HQE (Visok kvalitet okoline), BEPOS (pozitivne energije zgrada), BBC (Low-Energy zgrada), budući RT 2020, smanjene emisije ugljen-dioksida .. . 

Više o Ciat-u na njihovom oficijalnom sajtu : 

HTML Generator